MENU

Ben je creatief, leergierig en het liefst de hele dag bezig met styling, mode en fotografie? Wil je werken in een jong en ambitieus team van een van de gezelligste online stores? Dan zoeken wij jou! 

De Stage 
Je gaat direct samenwerken met de Creative Director van Fashion Victims. Je maakt deel uit van het team en zal daarin verantwoordelijk worden voor de productfotografie. Naast de productfotografie zal je inzetbaar zijn voor 100 en 1 dingen waaronder het opzetten van een nieuwsbrief en het creëren van nieuwe visuele content voor de eigen website en de andere online kanalen. Daarnaast mag jij ons ondersteunen in de styling van de fotoshoots. 

Wij bieden je een unieke mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken bij een snel groeiend bedrijf! We geven je veel verantwoordelijkheid en dat biedt jou de mogelijkheid om in een korte tijd veel op te steken. Het gaat om een meewerkstage van 5 tot 6 maanden. 

Het Merk 
Fashion Victims is een jong bedrijf opgezet door twee vriendinnen. Door de snelle groei en de enorme stappen die wij in de toekomst nog willen gaan zetten, zijn wij hard opzoek naar nieuwe team players. (check de andere vacatures). Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en hebben een concept neergezet om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we onder andere via onze Shop By Outfit pagina.

What’s in it for you? 
Deze stage geeft je een kijkje in de keuken van een snel groeiende online store. Je krijgt verantwoordelijkheid over de productfotografie en daarnaast krijg je de kans om jouw creativiteit ook in andere projecten te stoppen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en gaat werken in een leuk jong team. 

 

Jouw Profiel 

Je volgt een fotografie opleiding of hebt affiniteit met fotografie. 

Je hebt aantoonbare met ervaring met Adobe Photoshop. Indesign en Illustrator zijn een pré; 

Je hebt aantoonbaar gevoel voor styling, vormgeving en mode; 

Je bent op zoek naar een meewerkstage; 

Je bent nieuwsgierig en communicatief sterk; 

Je kan goed zelfstandig werken en kan tegen deadlines; 

Je spreekt en schrijft in ieder geval foutloos Nederlands en Engels. 

 

Wanneer? per direct voor 2 dagen in de week

 

Ben jij onze nieuwe stagiair? Stuur een e-mail met je CV en heldere motivatie en je portfolio naar info@fashion-victims.nl ovv STAGE

 

© 2017 - 2019 Fashion Victims | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel