MENU

Altijd al mooie professionele foto’s willen hebben? En wil je, je eigen Instagram pagina er uit laten zien als 1 van een influenceer? En kan jou Instagram pagina wel een boost gebruiken? Wordt nu Insta famous bij Fashion Victims.

Voor een langlopend project zijn wij opzoek naar modellen voor onze instagram pagina. Elke week zullen wij een follower in onze kleding op professionele wijze fotograferen. Deze foto’s zullen we op onze social media gebruiken en bij ons unieke Shop By Outfit concept. Daarnaast zijn de foto’s natuurlijk ook voor jou!

Het Merk
Fashion Victims is een jong bedrijf opgezet door twee vriendinnen. Door de snelle groei en de enorme stappen die wij in de toekomst nog willen gaan zetten, zijn wij hard opzoek naar nieuwe team players. (check de andere vacatures). Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en hebben een concept neergezet om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we onder andere via onze Shop By Outfit pagina.

Jouw Profiel 
Je bent 18 jaar of ouder
Je houdt van de camera
Je wilt je eigen Instagram profiel een boost geven
Je bent een follower van Fashion Victims

Wanneer? Elke week een andere model. (project loopt van midden nov tot eind maart)

Ben jij ons nieuwe model? Stuur ons een e-mail met je naam, leeftijd, woonplaats en duidelijke foto’s naar info@fashion-victims.nl ovv MODEL

© 2017 - 2019 Fashion Victims | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel